In memoriam Corrie Keijsers

“De laatste 800 meter van Corrie Keijsers”

In memoriam Corrie Keijsers 1942 – 2018.

Zó plotseling uit ons midden weggerukt!
We kunnen het nog steeds niet bevatten!

Corrie was het warm kloppend hart van de Bergrunners!
De spil van het hele loop-en wandelgebeuren!
Wat moeten we nu zonder haar?

Ze was zelf een gedreven wedstrijd atlete, die als master, zeer goed presteerde op de 800 meter. In deze discipline heeft ze ook verschillende medailles behaald, zelfs internationaal! In Italië behaalde ze op de baan goud op de 800 meter, en zilver op de 1500 meter.
Van deze grote hobby heeft ze haar levenswerk gemaakt!

Ruim 30 jaar geleden startte zij Loopgroep De Bergrunners op, en al snel kon er 4x per week getraind worden! Later kwam daar ook nog het sportief wandelen en nordic walking bij!

Corrie was een grote bron van inspiratie voor velen, om buiten te gaan sporten. Door haar enthousiasme en gevarieerde trainingen is die belangstelling van de leden, om naar het bos te gaan, gebleven! En of je nu hard of minder hard liep, ze liet iedereen in zijn waarde! Zij verstond de kunst om ieder het gevoel te geven, het beste uit zichzelf te halen! Dat gaf ons veel voldoening!
Zij was er altijd en weer of geen weer, de trainingen gingen altijd door!

Ook het sociale aspect vond Corrie erg belangrijk! Er zijn daar heel wat vriendschappen ontstaan en er is veel LEED gedeeld! Ze was betrokken en erg zorgzaam, voor diegene, die het wat minder ging, door ziekte, een blessure of wat dan ook!
Ook is er veel LIEF gevierd in het bos waar we genoten van haar heerlijke zelf gebakken vlaaien of kruidkoeken! Afgelopen september hebben we met z’n allen het 30 jarig jubileum gevierd. Wie had durven denken dat wij als Bergrunners haar zo kort daarna zouden gaan begeleiden van haar huis naar de kerk, voor: “haar laatste 800 meter”. We vonden het een grote eer.

Lieve Corrie,
Het is zo onwerkelijk dat je er nooit meer bij zult zijn.
Je zei vaak: “het bos is altijd open” en natuurlijk is dat ook zo.
Maar zonder jou zal het daar nooit meer hetzelfde zijn. We zullen je allemaal vreselijk gaan missen.
Corrie, bedankt dat je er altijd voor ons was!

De Bergrunners.

uitvaart

Advertentie